Home

Bestemmingen
- Lapland

Lapland, een onvergetelijke belevenis

De mysterieuze en ongerepte uitgestrektheid van Lapland intrigeert elke bezoeker. Dit gebied bij de poolcirkel strekt zich uit over de grenzen van Zweden en Finland en beslaat acht keer de oppervlakte van Nederland, met in totaal slechts 350.000 permanente bewoners. Een even schitterende als verrassende incentive bestemming om uw personeel of uw relaties op te trakteren.

Natuurpracht
In de ongelooflijke natuur met haar mystieke natuurverschijnselen zal uw gezelschap zich op een ware ontdekkingsreis wanen. U komt op plaatsen die nog nooit door mensen lijken te zijn betreden.
Beleef het avontuur van de huskyslee, de kick van de sneeuwscooter, de romantiek van de rendierslee of de grootsheid van de ijsbreker. Voor de dapperen bestaat er dan ook nog de mogelijkheid om te ijszwemmen in een speciaal voor de gelegenheid geslagen wak.
U bent letterlijk één met de natuur. Met een beetje geluk kunt u zelfs kennismaken met het overweldigende spektakel van het noorderlicht.

Uitstekend bereikbaar
Maar tegelijkertijd blijkt Lapland met drie uur vliegen vanaf Schiphol prima bereikbaar en bestaat er een verrassend goed aanbod aan accommodaties. Of u nou op zoek bent naar een goed geoutilleerd hotel of een eenvoudige blokhut, naar een sjiek restaurant of een inheems gerecht in een ijsiglo, alles is mogelijk.

Onvergetelijk
Bovendien, de Lappen zijn bijzonder gastvrij en verstaan de kunst van het organiseren. Zij hebben oog voor detail, luisteren goed naar uw wensen en delen onze ideeën over gezelligheid. Lapland met haar tradionele cultuur biedt alle ingrediënten om een onvergetelijke indruk op uw gasten te maken.

Roompotstraat 19 hs
1078 KT Amsterdam
tel: 020 673 97 40
fax: 020 673 97 27
mail: info@triptiq.nl

Kijk ook eens op:
www.triptiq-sailing.nl

SITE is een internationaal verbond van organisatoren van zakelijke groepsreizen en incentives. U bent hierdoor verzekerd van een behandeling die overeenkomt met de internationale Code of Ethics van SITE.